Tűvibrátor bérlés

800x250-TuVibrator

A frissbetonba a keverés révén és elhelyezéskor kerül bele a jelentős mennyiségű levegő. Minél tömörebb a beton, tulajdonságai, úgymint fagyállósága, vízfelvétele, szilárdsága és korrózióállósága jóval kedvezőbb. Mivel a kézimunka meglehetősen izzasztó és nem is minden esetben hatékony, mindenképpen javasoljuk a tűvibrátor bérlést a tökéletes minőség eléréséhez.

Hogyan működik ez az eszköz és milyen esetben hasznos a tűvibrátor bérlés?

A betonvibrátor egy nagyfrekvenciás, építőiparban alkalmazott gép, amelyet különféle betonbedolgozási munkálatok során alkalmaznak. A tűvibrátorok a lap- ill. a zsaluvibrátorokkal szemben a betonba bedugva fejtik ki hatásukat.
A vibrálás hatására a betonból kiszabadulnak a bennragadt légbuborékok, ezáltal az tömörebbé válik.

Mire érdemes odafigyelni, amennyiben tűvibrátor bérlése mellett döntünk?

Csak addig alkalmazzuk, amíg a légbuborékok elhagyják a betont, ugyanis a túlvibrált beton szétosztályozódik
Munka közben a betonvibrátorok lehetőleg ne érintsék a vasalatot, zsaluzatot
A légpórusképzővel készített betonok esetében kerülni kell a beton túlvibrálását, mert az a képzett levegő elvesztését okozhatja.

Cégünktől igénybe vehető tűvibrátor bérlés

Fontosnak tartjuk, hogy a kiváló minőségű beton előállítása, a betonszállítás alatti állagmegőrzés mellett Ön a lehető legnagyobb hatékonysággal használhassa fel a kész- vagy akár a maga által előállított betont. Ezért lehetővé tettük vásárlóink számára a tűvibrátor bérlést. Eszközünk a hatékony munkavégzésre alkalmas Wacker típusú tűvibrátor. Garantáljuk, hogy hasznos munkaerőt jelent majd betonozási munkáiban.

Értékesítés
06-30-692-53-60
ertekesites@augusztinbeton.hu

Betonacél feldoglozás
06-30-8499-228
betonacel@augusztinbeton.hu

Tüzép (Balatonlelle)
06-30-695-9822
epker@augusztinbeton.hu
Elérhetőségek

Facebook