Bemutatkozás

Bemutatkozo7

 

Vásárolja meg az építkezéséhez szükséges építőanyagokat egy helyen!

Kevesebb utánajárás, gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés, könnyebb elszámolás.

Amit vállalkozásunk nyújt az Ön számára:

 • Az alapot kiássuk, a szükséges földmunkát elvégezzük JCB 4CX munkagépünkkel
 • A terveken szereplő betonacélt méretre vágjuk/hajlítjuk, darusautóval a helyszínre szállítjuk
 • Az előírt betonminőséget legyártjuk
 • Mixerautóinkkal az építési helyre szállítjuk, szükség szerint bepumpáljuk
 • Tüzépünkről az összes építőanyagot beszerezheti, amiben szakértő kollégánk segít Önnek
 • Saját gyártású, kiváló minőségű zsalukövet és betonoszlopokat vásárolhat nálunk

Segítőkész kollégáink várják hívását a +36 30 695 9822 -es számon! Ide kattintva találja meg további elérhetőségeiket.

Alább bővebben olvashat cégünkről.

Az Augusztin Kft a Zamárdiban működő betonüzeméből már 2006 óta szolgálja ki transzportbetonnal ügyfeleit, akik között egyaránt találhatóak magánszemélyek és nagyvállalatok is. A megnyitás óta saját gépparkkal dolgozunk, hogy a piacon a legrugalmasabb és legpontosabb kiszolgálást tudjuk adni. A gépparkunkban megtalálhatóak mixerek, betonpumpák, pumixok, nyerges és darusautók, billencsek és egy földmunkagép, valamint egy cementsilós autó. A betongyárunk üzemi gyártásellenőrzését az ÉMI Nonprofit Kft végzi, a külső laboratóriumi ellenőrzés mellet saját modern berendezésekkel felszerelt laborunkban is végzünk vizsgálatokat, hogy a lehető legjobb minőségű terméket tudjuk megrendelőinknek adni.

Az évek elteltével több fejlesztést is végrehajtottunk, bővítettük szolgáltatásainkat, így most már évek óta saját gyártású betonelemeinket is forgalmazzuk, valamint egy új JCB 4CX földmunka gépet is beszereztünk, hogy az építkezéseken az alapásást és földmunkákat is el tudjuk végezni. A gyárunkban megtalálható két betonacél hajlító és egy vágó géppel az építkezésekhez szükséges betonacélt méretre gyártjuk, kötegeljük és helyszínre szállítjuk, valamint új kereskedésünkben nagy raktárkészlettel rendelkezünk különböző fajta és méretű zártszelvényből, lemezekből és egyéb acél és fémtermékekből.

Az új kereskedésünket is azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy az ügyfeleink építőanyag szükségletét a betonon kívül más termékekkel is ki tudjuk elégíteni. Ahogyan azt vevőink a beton vásárlásakor is megtapasztalhatták, ugyanolyan pontossággal és minőségi kiszolgálással találkozhatnak az újonnan megnyílt kereskedésünkben. Az új kereskedésünk megnyitásával így lehetővé vált, hogy megrendelőinket az építkezés kezdetétől ki tudjuk szolgálni a nekik szükséges építési anyagokkal, így kényelmesebbé és megbízhatóbbá tenni az építkezést, mivel szinte mindent egy helyről tudnak beszerezni, nem mellesleg ezzel csökkentve az utánajárást. A termékpalettánkat fokozatosan bővítjük, az aktuális akciós termékeinkről weboldalunkon és a hirdetőújságokban találhatják meg.

Mit garantál cégünk Önnek, ha hozzánk fordul?

 • Felkészült szakemberekkel fog találkozni, hogy a transzportbeton gyártásunk és betongyártásunk termékeivel messzemenőkig elégedett lehessen
 • Az építőanyag kereskedelem terén a maximumot nyújtjuk: minőségi termékek széles választékát kínáljuk
 • Megfelelő állapotban lévő gépjármű- és eszközparkkal rendelkezünk, bátran ránk bízhatja alapásás-földmunka feladatait profin, precízen elvégezzük azokat
 • Gyakorlott sofőrjeink révén időre teljesítjük a betonszállítást vagy közúti szállítást
 • Rutinos munkatársainknak nem okoz gondot az nehezen elérhető helyekre történő betonpumpálás sem
 • A nálunk igénybe vehető tűvibrátor bérléssel a beton tömörítése sem marad el.
 • Bármilyen kérdése adódik, mindig elérhetők vagyunk az Ön számára!
Értékesítés
06-30-692-53-60
ertekesites@augusztinbeton.hu

Betonacél feldoglozás
06-30-8499-228
betonacel@augusztinbeton.hu

Tüzép (Balatonlelle)
06-30-695-9822
epker@augusztinbeton.hu
Elérhetőségek

Facebook