Betonszállítás

800x250-_betonszállítás_005

Amennyiben transzportbeton felhasználása mellett döntünk, szükségessé válik a betonszállítás a telephelytől az építési területre.

A készbeton elállításánál a különböző minőségi követelmények mellett a megrendelő igényeinek megfelelő típusú betont gyártunk, amelyek egyedi receptúra szerinti arányban tartalmazzák a megfelelő alapanyagokat.

Miként biztosítható a kívánt minőség a betonszállítást követően?

Mivel a betonszállítás során egy időhézag keletkezik a gyártás és a felhasználás között, szükséges megoldani a képlékeny beton állagának megőrzését, hogy felhasználáskor a megrendelt típusnak megfelelő beton kerüljön alkalmazásra.
Természetesen egy optimális távolságon belül őrizhető meg a készbeton minősége a szállítás során. Cégünk a saját tulajdonban lévő mixerautóival juttatja el a megrendelőhöz a képlékeny betont.
A földnedves F1 jelű beton a kedvezőbb bérlési költségű billenőplatós tehergépkocsival szállítható.

Mit tehet a megrendelő a szállított beton minőség megőrzése érdekében?

  • Mindig pontosan adjuk meg az építési hely címét, hogy a betonszállításban ne okozzon időtöbbletet a felesleges keresgélés. Céges vásárláskor az EKAER rendszerbe is be kell jelentenünk az építkezés pontos címét, a vevő adatait, ezt később módosítani nem lehet. Egy esetleges NAV ellenőrzés során a helytelen adatok megadása bírsággal járhat!
  • Ha az építési hely megközelítése nehézkes vagy problematikus, mindenképpen javasolt egy előzetes helyszíni szemle igénylése a megrendelőtől
  • Amennyiben a betonszállítás külön bejárási engedélyhez kötött területen van, akkor annak engedélyeztetése a megrendelőnek a feladata.

Betonszállításának megrendelésében segítünk Önnek, hogy a megfelelő összetételű betonkeveréket vásárolja meg

Érdeklődjön kollégáinknál, akik a szakmában eltöltött több év tapasztalai alapján hatékonyan támogathatják döntését a betontípus kiválasztásában, de amennyiben rendelkezik tervvel, akkor az abban leírt betontípust rendelje.

Értékesítés
06-30-692-53-60
ertekesites@augusztinbeton.hu

Betonacél feldoglozás
06-30-8499-228
betonacel@augusztinbeton.hu

Tüzép (Balatonlelle)
06-30-695-9822
epker@augusztinbeton.hu
Elérhetőségek

Facebook