Alapásás-földmunka

800x250-alapásás

Cégünk vállalja építési területek előkészítését. JCB 4CX munkagépünkkel elvégezzük a ránk bízott alapásást, földmunkát. Érdeklődjön a +36-30-400-2453 -as telefonszámon.

Az alapásás-földmunka kézi eszközökkel meglehetősen fárasztó és időigényes munkálat, nagyobb volumenű építkezéseknél pedig kizárólag a gépi munka vehető igénybe. A tereprendezés, elegyengetés, hulladék kiemelés, elszállítás esetén pedig csak a megfelelő gépi eszköz jöhet szóba.

Milyen gépekkel dolgozunk?

Az alapásás-földmunka során széles körben alkalmazott, a világon egyik legelterjedtebb, kombinált univerzális munkagépekkel dolgozunk. A JCB 4CX egyszerre alkalmas kotrásra, rakodásra, árokásásra is. Az első JCB kotró-rakodó gép már több mint 60 éve gördült le a gyártósorokról Angliában. Azóta is folyamatosan a világ munkagépeinek élmezejében van az eladásokat tekintve, ami bizonyítja kipróbáltságát és alkalmasságát az alapásás-földmunkában.

Alapásási munkálatok és földmunkák

Az épület alapjának megfelelő kiásása lényeges előfeltétele a stabil szerkezetnek. A sávalap kiásása rendkívül nagy odafigyelést, precízitást igényel. Mivel munkagépeink különböző kanalakkal vannak ellátva, lehetőség van a különböző szélességű sávok kialakítására. Kiváló gépkezelőink segítségével professzionális módon elvégezzük az alapásási munkákat.
A gépi földmunkák alkalmával az egyenetlen talajt helyreállítjuk, vállaljuk az építkezéskor felhalmozódott törmelékanyag, földhalom felmarkolását. A tereprendezés során kialakítjuk a megfelelő terepszintet, a csapadékelvezetést szolgáló meredekséget, talajcserét végzünk, amennyiben szükséges.

Az alapásás-földmunka végzésekor gyakran szükségessé válik a kitermelt anyag elszállítása, amit ilyen esetben szállítóeszközeink bevetésével szintén elvállalunk.

Nem szeretne izzasztó és kemény kézimunkát végezni? Szívesen kialakítana egy kis kerti tavat is vagy elszállítaná az alapásás-földmunka során felhalmozódott anyagot?

Forduljon hozzánk bizalommal, korszerű gépeinkben, embereink hozzáértésében garantáljuk, hogy nem fog csalódni.

Értékesítés
06-30-692-53-60
ertekesites@augusztinbeton.hu

Betonacél feldoglozás
06-30-8499-228
betonacel@augusztinbeton.hu

Tüzép (Balatonlelle)
06-30-695-9822
epker@augusztinbeton.hu
Elérhetőségek

Facebook