Csatornarendszerek

Csatornarendszerek a tetőre!

csatornarendszer

A tető védelmi rendszere nem más, mint csatornarendszer, vagy más néven az ereszcsatorna. A csatornarendszerek nem hiányozhatnak a tetőkről, hiszen ezek azok az eszközök, amik a különféle halmazállapotú csapadék pusztítása elől megvédik a tetőt!

Az eső, a télen a tetőről leolvadó hó mind akadálytalanul csorogna az arra járókra, ha nem fogná fel és vezetné a földre a tetőre épített csatornarendszer, ami nem csak a járókelőket védi, de az épület homlokzatát is. A tartós ázás oda vezethet, hogy a falakról leválik a vakolat, nem is beszélve a foltosodásról! Ez gyorsan rontja bármelyik épület értékét és a biztonságot is veszélyeztetheti!

A tetőt addig nem tekinthetjük befejezettnek, amíg nem kerül rá a precízen kivitelezett csatornarendszer is. Egy minőségi csatornarendszer esetében fontos az alapanyagok gondos kiválasztása, a méretezés, a szerelékek, kiegészítők körültekintő kiválasztása!

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, válasszon színvonalas termékeinkből és vásároljon tőlünk csatornarendszert!

Értékesítés
06-30-692-53-60
ertekesites@augusztinbeton.hu

Betonacél feldoglozás
06-30-8499-228
betonacel@augusztinbeton.hu

Tüzép (Balatonlelle)
06-30-695-9822
epker@augusztinbeton.hu
Elérhetőségek

Facebook