Sóder, szóródó anyagok

 

  Cégünk kiváló minőségű osztályozott kavicsot, homokot, sódert és murvát értékesít. Egyaránt felhasználhatók minőségi beton gyártására, vagy a kulé kavics termékeink kertbe díszítésként. Érdeklődjön a +36-30-692-5360-as telefonszámon, vagy további elérhetőségeink egyikén. Árlistánk a weboldal alján található linkre kattintva letölthető.

Sóder és szóródó anyagok: mit mire használhatunk?

szóródó anyagSóder, kavics, murva, homok, föld, zúzott kő, betonhordalék – ezek a legismertebb szóródó anyagok vagy töltő anyagok. Ömlesztett áruk, amiknek a szállítását jellemzően csak teherautóval lehet biztonságosan és hatékonyan megoldani. A szóródó anyagokat általában építkezések alkalmával használják, útépítéseken vagy kerti tavak, medencék kiépítésénél is alkalmazzák őket.

A szóródó anyagok is különfélék lehetnek, nemcsak fajta, de szemcseméret alapján is megkülönböztetik őket. Az eltérő szemcseméret határozza meg, hogy az adott szóródó anyagot pontosan milyen területen lehet felhasználni. Az egyik legkeresettebb, leggyakrabban használt szóródó anyag a sóder, mely betonkészítéshez, térkövek alá ágyazatként, járdához, betonalaphoz, útalaphoz is használható.

Amennyiben minőségi szóródó anyagot keres, hívjon minket bizalommal!

Értékesítés
06-30-692-53-60
ertekesites@augusztinbeton.hu

Betonacél feldoglozás
06-30-8499-228
betonacel@augusztinbeton.hu

Tüzép (Balatonlelle)
06-30-695-9822
epker@augusztinbeton.hu
Elérhetőségek

Facebook