Betonacél, Síkháló (méretre gyártva is)

 

Betonacél terv szerint méretre gyártva, kiszállítva és ledaruzva is! Kérjen egyedi ajánlatot kollégánktól – Trencsányi Krisztián 06-30-849-9228. Telephelyeinken – Zamárdi, Balatonszárszó, Balatonlelle – szálban is értékesítünk betonacélt, valamint síkhálót. Zártszelvények és egyéb idomacélokkal kapcsolatban a balatonlellei tüzépünkön, vagy a +36 30 695 9822 -es telefonszámon érdeklődhet. Árlistánk a weboldal alján található linkre kattintva letölthető.

Cégünk átfogó szolgáltatást nyújt az ügyfelei számára – a földmunkát, betont, építőanyagot nálunk egy helyen megvásárolhatja. Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.

 

Hasznos tudnivalók a betonacél háló felhasználásáról

betonacél és a betonacél hálóAz építőipar soha nem áll le, ehhez folyamatosan biztosítani kell a minőségi alapanyagokat. Egy ingatlan megvalósításához elengedhetetlen a méretre gyártott betonacél és betonacél háló – más néven síkháló vagy vasbeton háló – alkalmazása.

A betonacélt a vasalt beton készítéséhez használjuk az építkezések során. A beton vasalása kulcsfontosságú, amit az építési tervezet szerint, a statikai méretezést követve kell kivitelezni. Fontos, hogy betonozás során kihagyott vasalás utóbb már nem pótolható, hiszen ha a betonba már pontatlanul vagy hiányosan helyeztük el a vasalatot, az káros az épület szerkezetének szempontjából. A betonacél és a betonacél háló használata azért is fontos, mert a betonba ágyazva kellő merevséget ad a szerkezetnek.

A vasalási terv szerint méretre gyártjuk az építményhez szükséges betonacélt és szükség szerint darusautóval a helyszínre szállítjuk.

Ha építkezni szeretne, ne feledkezzen meg a betonacél alkalmazásáról – termékkínálatunkban megtalálja a betonacél szálakat méretre vágva, hajlítva is! Bátran keressen fel minket speciális igényeivel és felmerülő kérdéseivel is!

Értékesítés
06-30-692-53-60
ertekesites@augusztinbeton.hu

Betonacél feldoglozás
06-30-8499-228
betonacel@augusztinbeton.hu

Tüzép (Balatonlelle)
06-30-695-9822
epker@augusztinbeton.hu
Elérhetőségek

Facebook